zaterdag 6 oktober 2007

Herfstwandeling met de Orangerie

Vandaag zijn wij gaan wandelen met de Orangerie. Dit is een club van Nederlanders die ten westen van Parijs wonen, ooit begonnen als koffieclubje en nu uitgegroeid tot vereniging die regelmatig leuke dingen organiseert onder elkaar. Onze herfstwandeling begon in de Crèperie des Artistes in St-Cloud, waar wij lekker hebben geluncht met 7 gezinnen [de rest van de club had visite, was naar Nederland of had geen zin]. Het is hier normaal dat men cidre drinkt bij de crèpes (een recept uit Bretagne). Alleen wij Nederlanders vonden het helemaal niks, maar wel geprobeerd natuurlijk! Na deze gezellige lunch zijn we naar het park van St-Cloud gewandeld. De kinderen hadden de fietsen meegenomen. Het park is zo groot dat er zelfs auto's tegen betaling in mogen rijden. Na een flinke wandeling hadden wij een geweldig uitzicht over Parijs. Na dit uitzicht zijn we doorgewandeld naar de speeltuin. De kinderen vonden dit gezellig en leuk. Ze hebben lekker kunnen fietsen, eten en spelen. Iedereen ging weer tevreden naar huis.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi ,
Leuk om even bij te lezen.
Wij zijn vandaag lekker naar Scheveningen geweest. Toen de mist optrok, werd het prachtig mooi weer. Noah had in no time natte sokken en broek van dezee. Hij heeft truowens zijn A-diploma gehaald afgelopen zaterdag!!!

groetjes, Anja en de Boys

Anoniem zei

Hoi,
Wat een leuke dag hebben jullie gehad. Wat zullen Thom en Robin genoten hebben van hun fietstocht. Het is wel bijzonder om te lezen hoe gezellig jullie het weer hebben in Frankrijk en dat jullie de belevenissen op de website zetten. Liefs en groetjes Pa en Ma Duran