woensdag 17 oktober 2007

Hieper de piep hoera...

Ja ja geloof het of niet, maar Robin is vandaag 6 jaar geworden. En dit moest gevierd worden met kadootjes!!!!!!!! Hij heeft een nieuwe fiets en een racer van lego gekregen. Verder niet te vergeten de kaarten die over de post en via de mail binnen kwamen. Iedereen hartelijk bedankt daarvoor. Robin heeft ervan genoten. Dan was er nog het trakteren op school. In Frankrijk is het normaal dat je met een taart aankomt en jus de orange of appelsap. Aangezien wij zaterdag Robin's kinderfeest in Halloween stijl vieren moest de taart ook in die stijl zijn. Voor de assistente van Madame Bar [Robin's juf] was het wel even schrikken toen zij de taartzak open maakte. Maar ja, dat kun je zelf wel zien. Tussen de middag hebben we lekker croissants en pains au chocolat gegeten [vers van de bakker], JAMMIE. De middag zijn we rustig doorgekomen met huiswerk maken (Thom), fietsen in de tuin en zwemles van de beide boys.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

HIEPER DE PIEP...HOERAAAAA!!!!

Robin, nog gefeliciteerd met je verjaardag!! Noah was de 15e jarig en dat hebben we lekker in de tuin gevierd op zondag de 14e. Het was heerlijk warm weer. Vandaag moet de kachel bijna aan, zo koud en nat
is het! Groetjes van Anja en de boys

Anoniem zei

He dat is leuk nieuws!! Toen Noah het hoorde zei hij: ik mis Robin wel heel erg!! Nog even over die luchtballon: op jullie foto van Parijs vanuit het park zie je in het midden,, als je goed kijkt de ballon boven de huizen uitkomen!
Daar hebben wij dus ingezeten.

Groetjes, Anja