maandag 11 mei 2009

Gezellig druk weekend......


Voor Patrick begon het weekend al vroeg, hij vertrok vrijdagmiddag al op tijd naar Hardinxveld-Giessendam. Daar werd er verzameld om met [O]pa Cor en Stefan en Leon Australische wijntjes te gaan proeven [en op te drinken] in Breda. Dit was het kado voor [O]pa zijn verjaardag, wijn proeven met zijn zonen. Na de wijntje hebben de mannen nog een afzakkertje genomen om toen weer naar huis te gaan.
Zaterdagmorgen begon bij ons vrij vroeg. Thom had zijn selectiewedstrijden [hockey] met Indy als mascotte heeft hij lekker gespeeld. Na Indy thuis te hebben gebracht hadden wij nog het Lentefeest van Cedric, Cedric word bijna 12 jaar oud en dan is het in Belgie gebruikelijk als je niet katholiek bent om een Lentefeest te geven. Wat wij natuurlijk prima vinden, want een feestje is nooit weg. Het was een uitstekende lunch in een gezellig klein restaurantje, waar de kids ook lekker buiten konden spelen.
Zondag was het moederdag, na veel zelf gemaakte kado's in ontvangst te hebben genomen, zijn wij naar de bloementjes markt in het dorp geweest. Weer terug werden de bloemen in de potten gezet onder toe zicht van Thom en Robin. En hebben wij de middag heerlijk in de tuin doorgebracht. Thom kreeg nog een vriendje te spelen en Indy is de hele middag op jacht geweest naar takjes, spinnetjes en mieren:). Met als resultaat dat ze de hele avond heeft liggen ronken.

Geen opmerkingen: