dinsdag 19 mei 2009

Fancy fair op school en Hockeytoernooi

Afgelopen weekend was een echt feestweekend voor ons hele gezin. Dat begon al op zaterdagmorgen om 10:30 uur, dat was de tijd dat de jongens klaar moesten staan om op te treden op de Fancy Fair van de school. Thom had een rolletje in een toneelstuk [franstalig] en Robin deed mee in een dansgroep. De beide optredens waren wervelend. Daarna waren er spelletjes te doen en was er allerlei eten te koop. Na dit alles zijn wij weer naar huis vertrokken om s'middags weer terug te keren voor een uitgebreide BBQ op het schoolplein. Super gezellig met leuke muziek en optredens van de dansmeisjes van de school.
Zondag ging erg vroeg de wekker, want wij moesten naar Temse onder Antwerpen voor een hockeytoernooi. Eigenlijk alleen voor Thom, maar Robin hadden ze hard nodig, dus hij heeft ook lekker mee kunnen spelen. Maar er werd niet alleen gehockeyd natuurlijk, want er waren springkussen, tampolines en er werd geschminkt. Daarnaast stond de BBQ te walmen en kon er een glaasje Champagne worden gedronken, hetgeen wij allemaal hebben uitgeprobeerd natuurlijk :-) Jammer dat de zon niet scheen, maar dat mocht de pret niet drukken. Indy is er de hele dag bij geweest en erg verwend door alle kinderen die haar wilde aaien en knuffelen. Maandag heeft ze een dagje bijgeslapen...

1 opmerking:

Anoniem zei

WAT EEN LEUKE SCHOOL HEBBEN JULLIE. OMA LEEST ELKE KEER DAT JULLIE LEUKE DINGEN AAN HET DOEN ZIJN. WIJ VINDEN HET OOK ERG LEUK OM DAT TE LEZEN. EN DAT JULLIE ZO GOED HOCKEYEN IS GEEN WONDER, WANT ALS JE VEEL OEFENT WORDT JE WEL HEEL GOED.WIJ WILLEN JULLIE WEL EENS EEN KEER AANMOEDIGEN OP HET HOCKEY VELD.VEEL LIEFS VAN OPA EN OMA.