dinsdag 5 augustus 2008

De verhuizing

Zo, eindelijk tijd om jullie weer eens bij te praten. Dat er enige tijd tussen zit komt natuurlijk, omdat wij 1,2 en 3 juli verhuismannen over de vloer gehad hebben. Sommige mensen denken dat verhuizen onze hobby is maar ik kan melden dat is echt niet zo. De eerste dag zijn ze bezig geweest met inpakken van onze spullen en de tweede dag werden de bedden uit elkaar gehaald en ingepakt en ging alles in 2 containers. Om ongeveer 14:00 uur vertrok het hele spul en konden wij voor de laatste keer afsluiten. In de tussentijd was het ook gaan hozen van de regen en leek het wel dat Frankrijk verdrietig was. Voor ons was een hotel geboekt in Jezus-Eik en daar hebben wij de nacht doorgebracht.
De volgende dag kwam eerst de ene container en nadat deze geleegd was kwam de volgende. Ons huis ligt op een berg en dat is de reden waarom er geen gewone vrachtwagen met aanhanger kon komen. Deze oplossing was prima! Na het legen van de containers werden alle kasten en bedden in elkaar gezet en werden we nog geholpen met uitpakken van de keukenspullen. Om ongeveer 17:00 uur gingen de heren weg en hadden wij het rijk weer voor ons zelf alleen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi hoi, wij proberen jullie te mailen maar het lukt niet. wat is jullie nieuwe adres?

Noah en Anja

Anoniem zei

Ps. Alles goed verder?? We hebben poos niks van on laten horen, waarvoor excuses!! Noah wilde wat foto's opsturen. Doei!!

anne zei

Wat een klus dat verhuizen! 2 containers vol zeg, wat een hoop ;) Dat lijkt me wel een behoorlijke hindernis bij het verhuizen zo'n huis op een berg.