dinsdag 1 januari 2008

Oudjaarsdag

Helaas kwam er van ons wilde plan om oudjaarsavond uit eten te gaan, daarna een bezoek aan de Eiffeltoren te brengen om daar de bubbels te ontkrukken, helemaal niks. Robin was namelijk in de nacht van zaterdag op zondag ziek geworden en maandag was hij nog niet helemaal de oude. Toch konden wij het niet laten om maandagmiddag (oudejaarsdag) even een bliksembezoek aan de "Grands Magazins" (au Printemps en Galeries La Fayette) te brengen. Deze warenhuizen zijn erg beroemd om hun kerstetalages.Deze etalages waren er op de laatste dag van 2007 voor het laatst, dus konden wij dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Eerlijk is eerlijk; ze zijn prachtig! Kijk zelf maar. Oh ja, iedereen die dit leest wensen wij VEEL GELUK EN GEZONDHEID VOOR HET NIEUWE JAAR!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Bij het lezen van jullie leuke belevenissen vielen mij hier twee dingen op.
Ten eerste was het het tijdstip ,waarop je het dagboek schreef.
Nieuwjaarsdag op een onmogelijk vroeg uur,daar is dus geen nachtbrakerij aan te pas gekomen.Eigenlijk ook niet slecht!
Ten tweede mogen jullie van ontzettend veel geluk spreken, dat er van het ontkrukken van de bubbels niets gekomen is;ik heb dat in mijn jonge en wilde jaren wel eens meegemaakt,nou berg je dan maar.
Een goede raad : blijf in ieder geval schrijven,veel schrijven , dan merk je pas hoe leuk dat is.

Ma en Parot.

Anoniem zei

Beste wensen voor jullie en een gezond 2008 vanuit hoek van holland Jan en Marry

Anoniem zei

Lieve allemaal,
Het is net allemaal een beetje mooier en romantischer in Parijs dan in Nederland. Maar jullie genieten er wel van. Leuk om al die mooie etalages te zien. Maar wij hebben wel gehoord dat er geen oliebollen zijn in Frankrijk. Ha, ha, hier lekker!!!!!!wel. Maar wij hebben er een paar bewaard voor jullie. Jullie zijn nu op de terugweg naar Parijs met de nieuwe auto. Hij is geweldig mooi, veel plezier en veilige kilometers met die bolide.

Liefs en groetjes
Pa en Ma duran

Anoniem zei

he de beste wensen uit thailand
een beetje laat maar internet probleem gehad nauw ja dat is thailand
nel