donderdag 22 november 2007

Kerst in Euro Disney

Gisteren zijn we met de boy's naar Euro Disney geweest. De boy's waren vrij i.v.m een studiedag van hun juffen. Het weer was prachtig en omdat er stakingen waren met de trein was het helemaal niet druk. De langst wachttijd was voor Nemo 15 minuten! En ja Thom en Robin zijn er beide in geweest. Het was wel heftig en ging erg snel in het donker.Tijdens de rit zat Robin steeds keihard te gillen en toen we stil stonden zei hij: Het snelle stuk was wel cool mam!. Verder was de mainstreet helemaal in kerstsfeer. De parade had ook een kerst gedeelte met de kerstman en echte rendieren.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit ziet er wel heel erg gezellig uit.Ik kan wel zien dat jullie het helemaal geweldig hebben in viva la france.

Anoniem zei

Kerst in Euro Disney , maar wij lezen hier in de krant, dat in Parijs zelf ook veel te zien is ,zoals een prachtig bos op de Boulevard Hausmann etalage Printemps (vergeet het dak niet!).Ook buurman Galeries Lafayette :de gevels ! Verder :Place de la Madeleine met het vermaarde :Hediard wel prijzig en Marquise de Sevigne .Verder via de Rue Royale naar de Champs-Elysees .
Tja , als er nu toch woont......
Veel plezier!!!!!

Anoniem zei

Pa en Ma Duran,
Wat genieten jullie van het abonnement, nu weer disney in kerstsfeer. Het ziet er ook super gezellig uit, vooral als het weer meewerkt. Geen regenjassen. Wij willen het ook wel zien, maar dan moeten wij wel naar Parijs vliegen.
Geen tijd! (grapje) Groetjes en geniet maar van elke dag in Parijs, een jaar is zo om! Pa is deze week alweer een jaar thuis, nou ja thuis? Pa en ma Duran